Online statistiekmodule

Indien u in deze module geïnteresseerd bent kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen.

Naam module

Online statistiekmodule

Doel module

Het online beschikbaar stellen van (werkgelegenheids)gegevens, zodat eindgebruikers interactief statistieken samen kunnen stellen. Het enige dat de eindgebruiker nodig heeft is een internetverbinding en -browser.

Toelichting

Deze module wordt ontsloten via internet en “draait” op de server van Mellon. Deze module is echter zodanig binnen de eigen website te integreren, dat een gebruiker dit niet ziet. De eindgebruiker en uzelf hebben verder geen omkijken meer naar het onderhoud en beheer van de software en de databestanden.

Een ander voordeel is dat eventuele updates van software of gegevens snel kunnen worden doorgevoerd. De statistiekmodule wordt zodanig ontwikkeld, dat deze in lijn loopt met de eigen huisstijl en dat deze eenvoudig geïntegreerd kan worden in de website van de eindgebruiker.

De statistiekmodule wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS). De eindgebruiker schaft de software dus niet zelf aan, maar huurt op jaarbasis de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de statistiekmodule. Mellon draagt verder zorg voor de installatie, onderhoud en beheer.

Demonstratie

Benieuwd hoe de statistiekmodule werkt en functioneert? Bekijk dan de demonstratie van de online statistiekmodule.

Schermvoorbeeld
Kosten

SAAS-model, dus huur vanaf € 1.450,- (excl. BTW, per jaar)